Vad är Clear Eyes?

Vad är Clear Eyes?

Vad är clear eyes? Det är en ögondroppe som innehåller läkemedlet nafazolin. Detta läkemedlet gör så att kärlen i ögonvitan drar ihop sig och svullnad och rodnaden i ögonen minskar och du får vitare ögon & ser mycket fräschare ut. Clear eyes kommer ursprungligen ifrån usa men har med åren startat en fabrik och börjat producera samma produkt i Sverige. Så fråga dig själv, vad är clear eyes? och lägg till en i varukorgen vet jag! Kontakta oss gärna på clear eyes shoppen sverige om du har några frågor så garanterar vi att vi ska svara er så gott vi kan. Alla våra clear eyes innehåller nafazolin. 

 

Fredrik svarar på: vad är clear eyes för dig?

Jag använder clear eyes ca 1-3 gånger varje vecka pga min pollen allergi och jag upplever en mycket bra effekt på mina ögon såsom minskad svullnad, mindre rödhet och mina ögon kliar inte lika mycket de dagarna jag använder ögondropparna cleareyes.