Vad är Clear Eyes?

Vad är Clear Eyes?

Vad är Clear Eyes? Clear Eyes är en ögondroppe som innehåller läkemedlet nafazolin. Detta ämne får kärlen i ögonvitan att dra ihop sig så att svullnad och rodnad i ögonen minskar. Således får du vitare ögon och ser mycket fräschare samt piggare ut. Alla våra Clear Eyes-droppar innehåller nafazolin. Clear Eyes kommer ursprungligen från USA men har med åren startat en fabrik och börjat producera samma produkt i Sverige. Så fråga dig själv, “Vad är Clear Eyes?” och lägg till en i varukorgen vet jag! Kontakta oss gärna på Clear Eyes-shoppen Sverige om du har några frågor så garanterar vi att vi ska svara er så gott vi kan.

Fredrik svarar på: Vad är Clear Eyes för dig?

Jag använder Clear Eyes ca: 1-3 gånger varje vecka p g a min pollenallergi och jag upplever en mycket bra effekt på mina ögon. De effekter jag upplever är minskad svullnad, mindre rödhet och mina ögon kliar inte lika mycket de dagarna jag använder ögondropparna Clear Eyes.

1 kommentar

  • Sten Andersson skriver:

    Detta är en mycket bra beskrivning på vad Clear Eyes ögondroppar är och innehåller, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *